iCast Touchskärm
iCast Touchskärm gränssnitt

Digital touchskärm

iCasts digitala touchskärmar hjälper era besökare att hitta rätt bland butiker. Vi förser dem med nödvändig information om alla erbjudanden och all service runtomkring. Utformning och innehåll anpassas helt efter era önskemål. iCast tar dessutom det övergripande ansvaret för uppdateringar och drift.


Detta ingår i våra touchskärmar för köpcentrum

KVALITATIV HÅRDVARA
Med skärm och stativ. Alternativt kan skärmen hängas på vägg eller ramas in enligt ritning. Kreativ inramning av touchskärmar kan skapa helt nya intryck som en del av interiören.

LÄTTNAVIGERAT GRÄNSSNITT
Med butiker i bokstavsordning eller efter butikskategori med kartor och vägbeskrivningar. Kan kompletteras med erbjudanden, restaurangmenyer, busstider och annan information. Vi tar fram alla våra koncept utifrån kravspecifikation på innehåll, funktion och layout.

LEVANDE LAYOUT
Med köpcentrats grafiska profil. Layouten kan ändras beroende på teman, högtider och säsong. I vänteläge spelas förvalda filmer eller budskap.

SOCIALA MEDIER
Skapar nya möjligheter för att engagera besökarna. Med iCast Touch kan vi hämta information från Facebook, Tweets och RSS. 


Kontakta iCast

Programvara och gränssnitt

Vi bygger gränssnitt med programvara från ~sedna GmbH, som är marknadsledande inom digital touchteknologi. Titta på flera imponerande referenser: världens mest avancerade och digitala akvarium och världens största multi-user och multi-touch bord. När vi kombinerar teknik från ~sedna GmbH med möjligheten att implementera HTML5-applikationer med anpassad programmering för touchskärmar.

Exempel på touchteknologiKontakta iCast

iCasts medarbetare har mångårig erfarenhet av Digital Signage och LED-installationer. Vi levererar kompletta mediasystem och LED-skärmar anpassade för 24/7-drift för inomhus- och utomhusbruk. Varje år installerar vi hundratals kvadratmeter LED till nöjda och återkommande kunder.

Bland våra kunder finns klubblag inom SHL i hockey, fotbollsallsvenskan, utländska arenor, prisbelönta köpcentrum, marknadsledande energibolag, butikskedjor, offentliga organisationer, med flera.

iCast Sweden AB, Deltavägen 3, SE-352 45 Växjö, SWEDEN
Telefon: +46(0)47026300, Fax: +46(0)470762425
Webb: www.icast.se, E-mail: info@icast.se

Ditt namn

Din e-post

Meddelande