Grafisk produktion med måleffekter för sportklubbar

Som helhetsleverantör för mediasystem för arenor har vi nischat oss inom grafisk produktion och rörlig media för sportklubbar. iCast skapar intron, spelarpresentationer, animerade 3D-logotyper för samtliga lag, vinjetter, måleffekter och mallar för innehåll som en sportklubb behöver för att skapa imponerande upplevelser genom digital media. iCast hjälper era sponsorer med storyboards och grafisk produktion för reklam anpassad för visning på digitala storbildsskärmar. Detta är en del av ett helhetskoncept för en komplett arenaupplevelse. Vill du veta mer om hur våra produktioner upplevs i en arena kan du kontakta oss för att boka en demonstration i någon av våra referensarenor.

Dynamiska effekter

Grafiska produktioner och animationer kan även vara dynamiska och visa olika information beroende på vad extern data. Exempelvis lottdragningar där ni själva väljer vilka valda nummer som ska slumpas fram på skärmen, feeds från Twitter, Facebook, webb eller RSS-nyhetsflöden etc.

Kontakta iCast
Måleffekter och grafisk mediaproduktion för sportklubbar


Kontakta iCast

iCasts medarbetare har mångårig erfarenhet av Digital Signage och LED-installationer. Vi levererar kompletta mediasystem och LED-skärmar anpassade för 24/7-drift för inomhus- och utomhusbruk. Varje år installerar vi hundratals kvadratmeter LED till nöjda och återkommande kunder.

Bland våra kunder finns klubblag inom SHL i hockey, fotbollsallsvenskan, utländska arenor, prisbelönta köpcentrum, marknadsledande energibolag, butikskedjor, offentliga organisationer, med flera.

iCast Sweden AB, Deltavägen 3, SE-352 45 Växjö, SWEDEN
Telefon: +46(0)47026300, Fax: +46(0)470762425
Webb: www.icast.se, E-mail: info@icast.se

Ditt namn

Din e-post

Meddelande