iCast levererar till Färjestads BK och Löfbergs Arena

iCast levererar ny rekordstor mediakub och toppmodern TV-studio till Färjestads BK och Löfbergs Arena

iCast Sweden AB utökar ytterligare sin referenslista inom svensk elithockey och är numera en framträdande aktör avseende leveranser av mediasystem med tillhörande teknik. Vår målsättning är att ge arenapubliken en förstklassig totalupplevelse inom sportslig underhållning. Samarbetet med Färjestad befäster fortsatt bolagets position som Sveriges ledande leverantör av innovativa mediakuber med tillhörande styrsystem.

”Vi har haft en rad referenser runt om i Europa och Nordamerika beträffande olika mediakubslösningar, men efter att iCast presenterat denna sömlösa konstruktion och efter ett besök i Skellefteå Kraft Arena blev valet till slut ganska självklart. Designen och funktionaliteten är precis det vi efterfrågar och ger oss den möjlighet som vi har efterfrågat – en ny och uppgraderad arenaupplevelse! Investeringen i ett nytt mediasystem är det första steget i en omfattande arenautvecklingsplan som sträcker sig över kommande år”, säger Johan Kemi, Biljett- & Eventchef Färjestads BK

“Fantastiskt kul att välkomna Färjestads BK som ny kund som dessutom utmanar oss i att leverera den största mediakuben vi någonsin levererat på hela 132 kvadratmeter. Vår banbrytande design av mediakuber i sömlös design har rönt stor uppmärksamhet både i Sverige och utomlands. Färjestads BK blir den femte hockeyklubben i SHL som investerar i teknik från oss för att höja upplevelsen under sina evenemang. Utöver klubbar i SHL har även toppklubbar i norska och tyska hockeyligorna investerat i mediateknik från iCast. Efterfrågan på våra mediasystem är fortsatt hög och det känns fantastiskt kul att få leverera en rekordstor mediakub i helt sömlös design till en av Sveriges mest anrika hockeyklubbar. Att Färjestads BK representanter dessutom rest runt både i Europa och NHL för att få inspiration och slutligen väljer oss som leverantör ger oss ännu mer energi att fortsätta vårt utvecklingsarbete inom vårt område”, säger Mats Hultemark från iCast.Kontakta iCast

Kontakta iCast

iCasts medarbetare har mångårig erfarenhet av Digital Signage och LED-installationer. Vi levererar kompletta mediasystem och LED-skärmar anpassade för 24/7-drift för inomhus- och utomhusbruk. Varje år installerar vi hundratals kvadratmeter LED till nöjda och återkommande kunder.

Bland våra kunder finns klubblag inom SHL i hockey, fotbollsallsvenskan, utländska arenor, prisbelönta köpcentrum, marknadsledande energibolag, butikskedjor, offentliga organisationer, med flera.

iCast Sweden AB, Deltavägen 3, SE-352 45 Växjö, SWEDEN
Telefon: +46(0)47026300, Fax: +46(0)470762425
Webb: www.icast.se, E-mail: info@icast.se

Ditt namn

Din e-post

Meddelande