Rekordstor mediakub till Leksands IF

iCast levererar ny rekordstor mediakub med toppmodernt styrsystem till Leksands IF i Tegera Arena

iCast Sweden AB utökar ytterligare sin referenslista inom svensk elithockey med denna beställning av en rekordstor sömlös 360° mediakub med tillhörande teknik. Den nya mediakuben blir på hela 160 kvadratmeter. Vår målsättning och strävan är att ge arenapubliken en totalupplevelse inom sportslig underhållning. Beställningen från Leksands IF befäster bolagets position som Sveriges ledande leverantör av innovativa mediakuber med tillhörande styrsystem. Utöver mediakuben kommer leveransen även omfatta kompletterande styrteknik till övriga befintliga LED-skärmar så att allt kan planeras från ett enda gränssnitt och där all LED visar media helt synkroniserat.

”Arenaupplevelsen är en oerhört viktig del i vår verksamhet, och med den nya mediakuben från iCast kommer vi att kunna ta upplevelsen i Tegera Arena till en helt ny nivå. Våra trogna fans och partners förtjänar bättre repriser och en bättre möjlighet att exponeras i samband med våra matcher, och vår målsättning är, och kommer alltid att vara, att hockey är och skall alltid vara bäst att uppleva live i Tegera Arena, säger Claes Tirus Kommunikationschef, Leksands IF.

“Fantastiskt kul att välkomna Leksands IF som ny kund där vi återigen får utmaningen att leverera den största mediakuben vi någonsin levererat – denna gången på hela 160 kvadratmeter. Vår banbrytande design av mediakuber i sömlös design har rönt stor uppmärksamhet både i Sverige och utomlands. Utöver klubbar i svensk hockey har även toppklubbar i norska och tyska hockeyligorna investerat i mediateknik från iCast. Efterfrågan på våra mediasystem är fortsatt hög och det känns fantastiskt kul att få leverera en rekordstor mediakub i helt sömlös design till en av Sveriges i särklass mest anrika hockeyklubbar.”, säger Mats Hultemark från iCast.Kontakta iCast
Leksands IF mediakub

Kontakta iCast

iCasts medarbetare har mångårig erfarenhet av Digital Signage och LED-installationer. Vi levererar kompletta mediasystem och LED-skärmar anpassade för 24/7-drift för inomhus- och utomhusbruk. Varje år installerar vi hundratals kvadratmeter LED till nöjda och återkommande kunder.

Bland våra kunder finns klubblag inom SHL i hockey, fotbollsallsvenskan, utländska arenor, prisbelönta köpcentrum, marknadsledande energibolag, butikskedjor, offentliga organisationer, med flera.

iCast Sweden AB, Deltavägen 3, SE-352 45 Växjö, SWEDEN
Telefon: +46(0)47026300, Fax: +46(0)470762425
Webb: www.icast.se, E-mail: info@icast.se

Ditt namn

Din e-post

Meddelande