Invigning av nya mediasystemet i Skellefteå Kraft Arena

120 kvadratmeter kub, LED vid alla ingångar, sarghörnor, resultattavlor online och en toppmodern TV-studio invigdes idag i Skellefteå. Hela arrangemanget styrs från kontrollrummet med tre iPads där alltifrån intro, spelarpresentationer och reklam programmeras. Scoreboarden är designad enligt klubbens önskemål så att den får ett unikt utseende beroende på vilket lag SAIK möter. Detta är startskottet för Skellefteås arena 2.0-projekt och ytterligare moderniseringar kommer efterhand.

Klubben har lagt mycket energi på det nya introt som är lite Ice Age-inspirerat och som utnyttjar kubens unika sömlösa design. Hela mediakuben är bildskärm med marknadens ledande bildkvalitet.Kontakta iCast

Kontakta iCast

iCasts medarbetare har mångårig erfarenhet av Digital Signage och LED-installationer. Vi levererar kompletta mediasystem och LED-skärmar anpassade för 24/7-drift för inomhus- och utomhusbruk. Varje år installerar vi hundratals kvadratmeter LED till nöjda och återkommande kunder.

Bland våra kunder finns klubblag inom SHL i hockey, fotbollsallsvenskan, utländska arenor, prisbelönta köpcentrum, marknadsledande energibolag, butikskedjor, offentliga organisationer, med flera.

iCast Sweden AB, Deltavägen 3, SE-352 45 Växjö, SWEDEN
Telefon: +46(0)47026300, Fax: +46(0)470762425
Webb: www.icast.se, E-mail: info@icast.se

Ditt namn

Din e-post

Meddelande