Ny mediakub och mediasystem till Rögle BK

iCast har fått uppdraget att leverera en ny 98 kvm stor mediakub i sömlös design tillsammans med ett komplett mediasystem och LED-banners till Rögle BK/Lindab Arena. ”Vi har en engagerad och bra publik på våra matcher och tillsammans med en tight hemmarink gör det Lindab Arena till en av de bästa hockeyarenorna i landet. Upplevelsen för åskådarna är jätteviktig och med en ny modern mediakub från iCast kommer vi att kunna ta upplevelsen i Lindab Arena till en helt ny nivå. Åskådarna får bättre repriser och den nya mediakuben skapar dessutom nya intäktsmöjligheter för föreningen med tydligare reklambudskap utan att vi gör avkall på själva matchproduktionen för besökarna”, säger Marcus Thuresson, vd i Rögle BK. ”Fantastiskt kul att välkomna anrika Rögle BK som ny kund där vi återigen får leverera en mediakub i vår banbrytande sömlösa design. Utöver mediakuben på 98 kvm har vi även fått i uppdrag att leverera LED-banners och fjärrstyrda robotkameror för att ge publiken bästa möjliga matchupplevelse i arenan. Våra leveranser av mediakuber i sömlös design har rönt stor uppmärksamhet både i Sverige och utomlands och utöver ett stort antal klubbar i svensk hockey har även toppklubbar i norska och tyska hockeyligorna investerat i mediateknik från iCast. Efterfrågan på våra mediasystem är fortsatt hög och det ska bli riktigt kul att leverera ett nytt modernt mediasystem till Rögle BK/Lindab Arena”, säger Mats Hultemark från iCast.

Kontakta iCast
Rögle BK

Kontakta iCast

iCasts medarbetare har mångårig erfarenhet av Digital Signage och LED-installationer. Vi levererar kompletta mediasystem och LED-skärmar anpassade för 24/7-drift för inomhus- och utomhusbruk. Varje år installerar vi hundratals kvadratmeter LED till nöjda och återkommande kunder.

Bland våra kunder finns klubblag inom SHL i hockey, fotbollsallsvenskan, utländska arenor, prisbelönta köpcentrum, marknadsledande energibolag, butikskedjor, offentliga organisationer, med flera.

iCast Sweden AB, Deltavägen 3, SE-352 45 Växjö, SWEDEN
Telefon: +46(0)47026300, Fax: +46(0)470762425
Webb: www.icast.se, E-mail: info@icast.se

Ditt namn

Din e-post

Meddelande