Tingsryds AIF investerar i nytt mediasystem

Tingsryds AIF (TAIF) investerar i nytt mediasystem för sin arena. Investeringen består av två storbildsskärmar och fyra banners, tillsammans med en kompakt TV-studio – allt installerat som ett integrerat iCast mediasystem. Det Mac-baserade styrsystemet ligger i framkant för sportslig underhållning och har stora framtida expansionsmöjligheter. Mediasystemet är installerat och klart och hade premiärvisning i arenan i slutet på oktober 2016.  

Satsning på mediasystem Tingsryds AIF

“Satsningen på ett LED-system i Nelson Garden Arena kändes som helt rätt väg för oss att gå. Inte nog med att vi behövde mer ytor för exponering av reklam från våra sponsorer vi vill också erbjuda våra besökare en ökad upplevelse i samband med matcher. iCast var den bästa lösningen för oss, och vi är väldigt nöjda med hur iCast hanterat denna affären.” säger Johan Blomster Ordförande i Tingsryds AIF.  

iCast stärker sin marknadsposition

iCast Sweden AB har senaste åren snabbt utökat sin referenslista och är en framträdande aktör då det gäller arenaproduktioner och sportslig underhållning i Europa. Uppdraget från TAIF befäster iCasts marknadsposition. “Vi är stolta över att välkomna Tingsryds AIF som ny kund och ser fram emot ett bra samarbete med en framgångsrik hockeyklubb sedan många år tillbaka. Tingsryds AIF är en hockeyklubb som med små resurser lyckas leverera bra hockey år efter år.” säger Mats Hultemark iCast. Utöver klubbar i Hockeyallsvenskan har även toppklubbar i SHL och de norska och tyska hockeyligorna investerat i mediateknik från iCast.

Kontakta iCast
Tingsryds AIF

Kontakta iCast

iCasts medarbetare har mångårig erfarenhet av Digital Signage och LED-installationer. Vi levererar kompletta mediasystem och LED-skärmar anpassade för 24/7-drift för inomhus- och utomhusbruk. Varje år installerar vi hundratals kvadratmeter LED till nöjda och återkommande kunder.

Bland våra kunder finns klubblag inom SHL i hockey, fotbollsallsvenskan, utländska arenor, prisbelönta köpcentrum, marknadsledande energibolag, butikskedjor, offentliga organisationer, med flera.

iCast Sweden AB, Deltavägen 3, SE-352 45 Växjö, SWEDEN
Telefon: +46(0)47026300, Fax: +46(0)470762425
Webb: www.icast.se, E-mail: info@icast.se

Ditt namn

Din e-post

Meddelande