Leverans klar till Stiga Sports Arena

Eskilstunas nya multiarena – Stiga Sports Arena – har investerat i ett komplett mediasystem från iCast. Installationen består dels av en delbar mediakub som möjliggör att huvudhallen i arenan kan köra både helt och delat event. Huvudhallen har även försetts med två långa LED-banners. Den anrika handbollsklubben GUIF körde smygpremiär den 6april och testade systemet i arenani – en match som dessutom vanns av GUIF efter en dramatisk avslutning av matchen. Utöver den delbara mediakuben har ytterligare två hallar i multiarenan försetts med teknik. En baskethall där iCast levererat två storbildsskärmar och även ”Shot Clocks” vid basketkorgarna. Baskethallen har utrustats med iCasts helt nya basketklocka som följer FIBAs krav nivå 1-3. Till detta levererades även en digital scoreboard till den tredje något mindre hallen för bl.a innebandy.

iCast stärker sin marknadsposition

iCast Sweden AB har senaste åren snabbt utökat sin referenslista och är en framträdande aktör då det gäller arenaproduktioner och sportslig underhållning i Europa. Uppdraget från PEAB som byggt arenan befäster iCasts marknadsposition. “Det är med stolthet vi levererat all mediateknik till en toppmodern multiarena för ett flertal sporter. Med denna installation är det nu ett flertal elitklubbar i handboll som använder sig av iCast teknik för att stärka sina evenemang och ge publiken en ny häftig upplevelse. Dessutom är det kul att just Eskilstuna blir startskottet för vår nya scoreboard för basket – en sport som ställer högsta möjliga krav på funktion av denna typ av teknik.” säger Mats Hultemark iCast. Utöver handbollsklubbar har även en stor del av toppklubbar i SHL, Hockeyallsvenskan och de norska och tyska toppligorna i hockey investerat i mediateknik från iCast.

Kontakta iCast
Stiga Sports Arena

Kontakta iCast

iCasts medarbetare har mångårig erfarenhet av Digital Signage och LED-installationer. Vi levererar kompletta mediasystem och LED-skärmar anpassade för 24/7-drift för inomhus- och utomhusbruk. Varje år installerar vi hundratals kvadratmeter LED till nöjda och återkommande kunder.

Bland våra kunder finns klubblag inom SHL i hockey, fotbollsallsvenskan, utländska arenor, prisbelönta köpcentrum, marknadsledande energibolag, butikskedjor, offentliga organisationer, med flera.

iCast Sweden AB, Deltavägen 3, SE-352 45 Växjö, SWEDEN
Telefon: +46(0)47026300, Fax: +46(0)470762425
Webb: www.icast.se, E-mail: info@icast.se

Ditt namn

Din e-post

Meddelande