Scoreboard & matchklocka

iCast har utvecklat och anpassat scoreboards och matchklockor till ett flertal idrotter: hockey, fotboll, handboll, innebandy och basket. Applikationen kan visas på mediakub, storbildsskärmar, i TV-sändningar, på TV-skärmar i publika utrymmen och exempelvis restaurangen, eller på väggmonterade iPads i omklädningsrummen.

Med fullskalig funktion och skräddarsydd format och design till varje idrottsklubb har vi skapat Skandinaviens bästa lösning. Den består av en administrativ applikation för matchklocka varifrån du styr resultat, utvisningar, perioder och mycket mer. Den består också av en scoreboard för publik visning av matchinformation.

Applebaserat system

Styrningen i våra matchklockor är baserad på Apple och OS X. En applikation för varje idrott gör det enkelt att hålla isär inställningar. Matchklockorna har inbyggt stöd för olika portar som möjliggör administration av flera scoreboards samtidigt i ett och samma sportsystem.

Vi demonstrerar gärna systemet på plats i någon av våra referensanläggningar. Kontakta oss för att boka tid!

Kontakta iCast
iCast Scoreboard


Kontakta iCast

iCasts medarbetare har mångårig erfarenhet av Digital Signage och LED-installationer. Vi levererar kompletta mediasystem och LED-skärmar anpassade för 24/7-drift för inomhus- och utomhusbruk. Varje år installerar vi hundratals kvadratmeter LED till nöjda och återkommande kunder.

Bland våra kunder finns klubblag inom SHL i hockey, fotbollsallsvenskan, utländska arenor, prisbelönta köpcentrum, marknadsledande energibolag, butikskedjor, offentliga organisationer, med flera.

iCast Sweden AB, Deltavägen 3, SE-352 45 Växjö, SWEDEN
Telefon: +46(0)47026300, Fax: +46(0)470762425
Webb: www.icast.se, E-mail: info@icast.se

Ditt namn

Din e-post

Meddelande