Kontrollpanel iCast ShotBox

Stämningen i arenan är i händerna på dig i kontrollrummet! Med det egenutvecklade kontrollsystemet iCast ShotBox blir det enkelt att styra innehåll och effekter live i arenan. Du kan själv skapa och gruppera ikoner som aktiverar olika innehåll på olika skärmar, genom att associera dem med olika spellistor och arrangemang. Du kan exempelvis trigga målvinjetter, repriser från TV-studion, lottdragningar, reklamslingor, twitter-meddelanden, målresultat och stämningshöjande innehåll.

Applikation för iPads

Genom installation av 1-4 iPads med iCast kontrollpanel i arenans kontrollrum får du god översikt och kontroll över allt innehåll som planeras att visas i arenan vid en match eller evenemang. Boka in ett besök vid en av våra referensarenor så demonstrerar vi hur iCast ShotBox fungerar i realtid!

iCast Shotbox kan laddas hem via iTunes och Apple store. Använd följande länk: iCast Shotbox

Kontakta iCast
iCast ShotBox


Kontakta iCast

iCasts medarbetare har mångårig erfarenhet av Digital Signage och LED-installationer. Vi levererar kompletta mediasystem och LED-skärmar anpassade för 24/7-drift för inomhus- och utomhusbruk. Varje år installerar vi hundratals kvadratmeter LED till nöjda och återkommande kunder.

Bland våra kunder finns klubblag inom SHL i hockey, fotbollsallsvenskan, utländska arenor, prisbelönta köpcentrum, marknadsledande energibolag, butikskedjor, offentliga organisationer, med flera.

iCast Sweden AB, Deltavägen 3, SE-352 45 Växjö, SWEDEN
Telefon: +46(0)47026300, Fax: +46(0)470762425
Webb: www.icast.se, E-mail: info@icast.se

Ditt namn

Din e-post

Meddelande