Videoväggar har aldrig varit enklare

I senaste Presenter 3 kan du med precision rita upp exakt hur din videovägg ser ut i verkligheten. Du kan dra och släppa, förstora, förminska, rotera och välja över vilka ytor som innehåll ska spelas upp. Förhandsgranskningen avspeglar det verkliga resultatet. Ingen annan mjukvara för Digital Signage är så intuitiv och flexibel.

Fånga uppmärksamheten

Idag kanske det krävs mer än traditionella videoväggar för att imponera. Låt oss bygga något kreativt till din publika miljö. Något som imponerar! Det bästa är att du helt själv kan lägga in innehåll på ett sätt där endast fantasin sätter gränser och se hur resultatet blir direkt i programvaran. Och detta kan du göra oavsett vart du befinner dig i världen. Det är så iCast vill att digital skyltning ska fungera.

Skandinavisk distributör för Sedna

iCast är nordisk distributör för ~sedna GmbH och deras produkter och programvara. De tillhandahåller marknadens bästa Apple-baserade programvara inom Digital Signage, som har fått internationellt genomslag. » Läs mer om programvaran

Varumärken för att bygga skärmväggar

iCast har valt teknik från bland annat Samsung, Philips och NEC för Public Displays. Det ger oss god kontroll över support och service, som i sin tur skapar en trygg affär för dig som kund. I kombination med Mac mini mediaspelare från Apple och mac-baserad programvara skapar en enkel och driftsäker lösning. Hur skärminstallationen sedan ser ut utåt, format, storlek och form, det är helt upp till vår kreativitet. Kontakta oss för en helt förutsättningslös diskussion.

iCast Videowall
Videoväggar / American Outfitters Building


Kontakta iCast

iCasts medarbetare har mångårig erfarenhet av Digital Signage och LED-installationer. Vi levererar kompletta mediasystem och LED-skärmar anpassade för 24/7-drift för inomhus- och utomhusbruk. Varje år installerar vi hundratals kvadratmeter LED till nöjda och återkommande kunder.

Bland våra kunder finns klubblag inom SHL i hockey, fotbollsallsvenskan, utländska arenor, prisbelönta köpcentrum, marknadsledande energibolag, butikskedjor, offentliga organisationer, med flera.

iCast Sweden AB, Deltavägen 3, SE-352 45 Växjö, SWEDEN
Telefon: +46(0)47026300, Fax: +46(0)470762425
Webb: www.icast.se, E-mail: info@icast.se

Ditt namn

Din e-post

Meddelande